Grondverzet vacatures

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Ben je op zoek naar grondverzet vacatures in Overijssel? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wark Uitzendbureau heeft de baan voor jou. Voor alle grondwerkzaamheden, van het graven tot het ontgraven hebben wij regelmatig vacatures. Neem contact met ons op en vind jouw nieuwe baan.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Wij hebben grondverzet vacatures voor jou in Overijssel

Met grondverzet worden alle werkzaamheden bedoeld waarbij zand of aarde wordt verplaatst, aangevoerd of afgevoerd. In veel gevallen bestaat dit werk uit de voorbereidende taken voor de aanleg van tuinen of de bouw van gebouwen, maar kan ook het graven en leggen van riool betreffen. Of je nu parttime of fulltime aan het werk wilt, wij hebben vacatures voor jouw baan in het grondverzet van Overijssel. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers met de juiste kwalificaties. Heb je niet de geschikte opleiding of werkervaring? Wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste cursus of opleiding te vinden. Schijf je vandaag nog in bij Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, om op de hoogte te blijven van al onze vacatures in het grondverzet.

Stratenmakers

Maak een afspraak voor jouw nieuwe baan

Bekijk onze vacatures in Overijssel voor jouw nieuwe baan in het grondverzet. Ons werkgebied ligt primair in een straal van 40 kilometer rondom Hardenberg, maar je kunt bij ons ook terecht voor grondwerkbanen in Drenthe. Bel naar 0523-723179 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl. Ben jij breed inzetbaar? Wij staan ook voor je klaar voor vacatures in het groen. Ook wanneer de agrarische sector of werk in de bouw meer jouw ding zijn vinden wij een baan voor je.

Contact