Agrarische sector

Hét uitzendbureau voor de agrarische sector

Wij zijn hét uitzendbureau voor de agrarische sector voor werk in de provincie Overijssel. Is dieren verzorgen je passie? Bij Wark Uitzendbureau in Hardenberg zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kunt met agrarisch werk in Overijssel. Wil jij aan het werk als bedrijfsverzorger, melker of dierverzorger? We hebben regelmatig vacatures binnen de rundvee- en varkenshouderij en pluimveebedrijven, maar ook voor de breed inzetbare loonwerker.

Dankzij ons uitzendbureau kun jij aan het werk in de agrarische sector

Kijk jij uit naar vacatures voor werk in de agrarische sector? Steek jij graag je handen uit de mouwen om je in te zetten voor een boerenbedrijf? Hoor je ronken van tractormotoren of het kakelen van kippen wanneer je je ogen sluit? Lijkt werken in een melkveehouderij je tof? Ben jij als loonwerker de expert wanneer het gaat om het bedienen van grote machines? Bij Wark Uitzendbureau kun je zowel parttime als fulltime aan de slag in de agrarische sector van Overijssel. Samen overleggen we hoeveel uur je beschikbaar bent.

Ervaring, diploma’s en leer-werktrajecten

Voor sommige werkzaamheden heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig. Zoek je vacatures voor werk binnen de agrarische sector, maar beschik je niet over de benodigde diploma’s of certificaten? Ben je enthousiast en gemotiveerd voor agrarisch werk in Overijssel? Vraag bij ons uitzendbureau naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen. Het is geen probleem als het volgen van een opleiding niet bij jou past: wij zijn jouw partner in het zoeken naar een leer-werktraject. Hier krijg je de gelegenheid om in je eigen tempo vakkennis en praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf. Zo kun jij je praktijkervaring opdoen voor werk in de agrarische sector.

Werk in andere sectoren

Bij ons zijn we niet beperkt tot vacatures in de agrarische sector van Overijssel. Bij ons vind je ook vacatures voor:

Bel ons voor een afspraak

Ben je op zoek naar vacatures voor werk in de agrarische sector van Overijssel? Wellicht een baan in de veehouderij? Bekijk onze vacatures in de agrarische sector of schrijf je in. Ons werkgebied ligt primair in een straal van 40 kilometer rondom Hardenberg, maar we zoeken ook regelmatig mensen voor opdrachtgevers in Twente en Zuidoost-Drenthe.