Groenvoorziening

Vacatures in de groene sector

Bij Wark Uitzendbureau in Hardenberg hebben wij regelmatig vacatures in de groene sector van Overijssel. Houd jij van keurig bijgehouden plantsoenen en nette straten en sloten? Geniet jij van de geur van pas gemaaid gras en natte aarde? Als je wilt werken in de openlucht en het groen als hovenier, voorman of medewerkerker groenvoorziening, dan zijn wij het uitzendbureau voor jou.

Gevarieerde vacatures in de groene sector

We hebben regelmatig vacatures bij lokale hoveniers, maar ook bij groenbedrijven die opdrachten uitvoeren voor lokale overheden. Onze vacatures in de groene sector variëren van schoffel- en snoeiwerkzaamheden tot het maaien van bermen en sloten in Overijssel. Voor sommige werkzaamheden heb je een geschikte opleiding of werkervaring nodig. Vraag bij ons uitzendbureau naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen om te werken in de groenvoorziening. Als jouw handen groen zijn, dan zijn wij hét uitzendbureau voor jou. Informeer snel bij ons naar al onze geweldige vacatures in de groene sector van Overijssel en vind jouw nieuwe baan.

Werken in de groenvoorziening, maar niet het juiste diploma?

Wil je werken in de groenvoorziening en zoek je vacatures in de groene sector? Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met de juiste kwalificaties en diploma’s. Maar wat als je heel graag wilt werken in de groenvoorziening, maar niet de juiste papieren hebt? Geen probleem, wij helpen jou graag aan jouw baan in het groen. Vraag ons naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen. Is het volgen van een opleiding niets voor jou? Wat dacht je van een leer-werktraject? Wij koppelen jou aan een erkend leerbedrijf waar jij praktijkervaring opdoet en certificaten behaalt.

Een uitzendbureau voor meer dan alleen groen

Wij hebben meer banen dan alleen in de groenvoorziening. Ben jij breed inzetbaar? Dan kun je bij ons ook terecht voor banen in:

Meld je aan voor een nieuwe baan

Wil je werken in de groenvoorziening en ben je op zoek naar vacatures voor werk in de groene sector van Overijssel? Ons werkgebied ligt vooral in, maar is niet beperkt tot, een straal van 40 kilometer van onze vestigingslocatie. Wij zijn het bureau voor jouw baan in het groen. Bekijk onze vacatures in de groenvoorziening of schrijf je in. We zoeken ook regelmatig mensen voor opdrachtgevers in Twente en Zuidoost-Drenthe. Heb je vragen over ons banenaanbod of onze scholingsmogelijkheden? Bel naar 0523-723179 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl. Samen vinden de perfecte vacatures in de groene sector, zodat je snel kan gaan werken in de groenvoorziening.