Alle vacatures in: Hardenberg

Hoveniers

Hardenberg | Fulltime | Hoveniersbedrijf

Wark Uitzendbureau is voor een bedrijf in de Regio Hardenberg opzoek naar hoveniers. Je moet hierbij denken aan alle voorkomende werkzaamheden in de groene sector.

Houd jij ervan om met je handen bezig te zijn en in de buitenlucht te werken? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Geplaatst op: 06 juni 2020Bekijk vacature

Grondwerkers en stratenmakers

Hardenberg | Fulltime | GWW

Wark Uitzendbureau is voor meerdere bedrijven in de omgeving van de Gemeente Hardenberg opzoek naar meerdere grondwerkers en stratenmakers. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit rondom het werk als stratenmaker of grondwerker.

Kun jij goed zelfstandig werken en ook prima in teamverband? En houd jij van aanpakken? Reageer dan snel op deze vacature!

 

Geplaatst op: 06 juni 2020Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur levensmiddelen

Hardenberg | Fulltimetime en parttime | Transportbedrijf

Wark Uitzendbureau is opzoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur voor het transport van levensmiddelen.

Je bent in het bezit van het CE Rijbewijs en Code 95 en daarbij behorende papieren. RMO papieren kunnen later nog worden behaald. Je hebt ervaring met het rijden van trekker en oplegger. Je vindt het niet erg om in ploegen diensten te werken.

Wij bieden je een goed salaris conform CAO met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons. Kortom, een uitdagende vacature! Ben of ken jij diegene voor wie dit een mooie uitdaging is? Twijfel niet, reageer snel! Bel 0523-723179 of mail naar info@warkuitzendburea.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geplaatst op: 06 juni 2020Bekijk vacature