Alle vacatures in: Overijssel

Koeienscheerders

Overijssel | parttime | Agrarisch

Heb jij komend najaar/winterperiode nog tijd over en werk jij graag met koeien? Wij zijn opzoek naar scholieren die ons veescheer-team willen versterken. Wij beschikken over juiste apparatuur en kledij! Je gaat samen met een gezellig team langs onze klanten om de veestapel te scheren. Dit varieert van volledig scheren, alleen de ruggen of het jongvee, net waar de klant om vraagt. Lijkt jou dit wat? Neem dan contact met ons op!

Geplaatst op: 10 oktober 2021Bekijk vacature

Minikraan machinisten

Overijssel, Twente | Fulltime | Infra

Wark Uitzendbureau is voor diverse opdrachtgevers opzoek naar minikraan machinisten. Enige ervaring is een pré. Je bent verantwoordelijk voor verschillende graafwerkzaamheden, voorbereiden van de werkplek en onderhouden van de machine. Maar ook af en toe aan de bats staan behoren tot de werkzaamheden. Je bent een teamplayer maar kan je ook prima zelfstandig redden. Het gaat om een functies voor langere termijn bij goed functioneren.

Lijkt dit jou een mooi uitdaging? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 10 oktober 2021Bekijk vacature

Oproepkrachten agrarische sector

Overijssel | parttime/fulltime | Agrarisch

Flexibele warkers gezocht voor allerlei werkzaamheden op oproepbasis! Wij zijn opzoek naar aanpakkers die het leuk vinden om als oproepkracht diverse werkzaamheden uit te voeren in de agrarische sector. Houd jij van afwisselende werkzaamheden en wil jij niet direct vastzitten aan vaste dagen en tijden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Aanvragen die wij binnen krijgen zijn zeer divers, denk hierbij onder andere aan: assisteren in de varkenshouderij met bijvoorbeeld enten en castreren, schoonspuiten van stallen, kippen vangen en opzetten.

Geplaatst op: 10 oktober 2021Bekijk vacature