Over Wark Uitzendbureau

Wark Uitzendbureau in Hardenberg is eigendom van Dennis Hoogenboom. Na het beëindigen van zijn dienstverband nam Dennis definitief het besluit om zijn ambitie waar te maken: het starten van een gespecialiseerd uitzendbureau in Overijssel.

Werk uit de regio

Wark Uitzendbureau heeft vacatures binnen de agrarische sector, de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw. Het werkgebied ligt primair in een straal van 40 kilometer rondom Hardenberg, maar we zoeken ook regelmatig mensen voor opdrachtgevers in Twente en Zuidoost-Drenthe.

Persoonlijke benadering

In de afgelopen jaren heeft Dennis een groot netwerk opgebouwd met waardevolle, betrouwbare klantrelaties. Hij kent zijn opdrachtgevers en weet dankzij een persoonlijke benadering de veelal regionale bedrijven aan zich te binden. Ook de medewerkers komen voornamelijk uit de directe regio; ze zijn ervaren in hun branche, gericht opgeleid, betrouwbaar en weten wat er van hen verwacht wordt. Dennis kent de kwaliteiten van zijn medewerkers en hun persoonlijke wensen en voorkeuren. Door deze persoonlijke benadering weet Dennis een perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer te realiseren.