Alle vacatures in: Agrarisch

Oproep krachten

Hardenberg | in overleg | Divers

Flexibele warkers gezocht voor allerlei werkzaamheden op oproepbasis! Wij zijn opzoek naar aanpakkers die het leuk vinden om als oproepkracht diverse werkzaamheden uit te voeren. Houd jij van afwisselende werkzaamheden en wil jij niet direct vastzitten aan vaste dagen en tijden? Dan zijn wij opzoek naar jou! Aanvragen die wij binnen krijgen zijn zeer divers, denk hierbij aan: grondwerk, agrarisch werk, straatwerk of schoonmaak werkzaamheden.

Geplaatst op: 06 juni 2021Bekijk vacature

Vakantiemedewerkers lelieteelt

Hardenberg | Fulltime en parttime | Tuinbouw

Wark Uitzendbureau is voor de periode juli tot en met augustus opzoek naar vakantiemedewerkers voor werkzaamheden in de lelieteelt. Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het koppen van lelies. Je gaat onder begeleiding, met een grote groep het land in om de bloemkoppen van de plant te verwijderen. Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken en lekker in de buitenlucht te werken? Neem dan contact met ons op!

Geplaatst op: 06 juni 2021Bekijk vacature

Medewerker fokzeugenbedrijf

Twente | Fulltime & Parttime | Varkenshouderij fokzeugen

Voor een fokzeugenbedrijf in de regio Twente zijn wij opzoek naar een zelfstandige allround medewerker. Jou verantwoordelijkheid is het controleren, verzorgen en voeren van de gespeende biggen. Jij werkt hygiënisch, secuur en hebt oog voor diergezondheid. Daarnaast help jij andere afdelingen waar nodig, samen gaan jullie voor het beste resultaat! Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde medewerker die wij zoeken? Neem dan contact met ons op.

Functie eisen

– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
– Affiniteit met varkenshouderij;
– In bezit van eigen vervoer;
– Tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.

Geplaatst op: 06 juni 2021Bekijk vacature