Alle vacatures in: Agrarisch

Medewerker modern fokzeugenbedrijf

Twente | Fulltime | Fokzeugenbedrijf

Wark Uitzendbureau is op zoek naar een medewerker op een modern fokzeugenbedrijf.  Ervaring is niet vereist, dus ook ideaal als BBL werkadres! Het gaat hier om een full-time baan met uitzicht op vaste aanstelling. Je werkt in een mooi team waarmee je samen alle voorkomende werkzaamheden doet! Ook werk je circa 1 keer per 2 weken in het weekend.

Je verzorgt dan het voeren en loopt de controleronde door de stal. Kortom een mooie veelzijdige baan op een ambitieus bedrijf!

Geplaatst op: 07 juli 2019Bekijk vacature

Medewerkers varkensbedrijven

Twente | Fulltime | Varkenshouderij

Wark Uitzendbureau is op zoek naar medewerkers voor meerdere moderne varkensbedrijven. Ervaring is een pré maar niet vereist. Ook als het je gewoon enorm leuk lijkt (en geen BBL opleiding doet) gaan wij het jou leren! Het gaat hier om een fulltime baan. Je werkt in een mooi team waarmee je samen alle voorkomende werkzaamheden doet!

Een mooie uitdagende, afwisselende baan.

Kortom, ben jij die grote dieren liefhebber? En lijkt dit je ontzettend leuk? Reageer dan gauw!

Geplaatst op: 07 juli 2019Bekijk vacature

Melker

Tubbergen | Parttime | Melkveebedrijf

Wark Uitzendbureau is opzoek naar een melker voor meerdere avonden per week in de gemeente Tubbergen. Perfect te combineren met school of een andere baan. Ben jij of ken jij diegene die het geweldig vindt om met koeien om te gaan? Reageer direct! Bel of app naar 06-46850770.

Geplaatst op: 06 juni 2019Bekijk vacature