Alle vacatures in: Groen

Bestrijder Eikenprocessierups

Twenterand | Fulltime | Hovenier / Groenonderhoud

Wark Uitzendbureau is voor een hoveniersbedrijf op zoek naar een Eikenprocessierups bestrijder. Je werkt met super mooi materiaal en bent maximaal beschermd.

Ben jij deze of ken jij deze topper die het een uitdaging vindt om Eikenprocessierups te bestrijden? Reageer dan snel via info@warkuitzendbureau.nl of bel/app met 06-46850770.

Geplaatst op: 05 mei 2019Bekijk vacature

Uitvoerder groenbedrijf

Drenthe, Overijssel | Fulltime (37 uur) | Hovenier

Voor een groenbedrijf zijn we per direct op zoek naar een uitvoerder. Je zult op projectbasis werken en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van het uitvoeringsproces. Je draagt zorg voor het opstellen en beheersen van de planning en coördineert de inhuur van medewerkers en materieel op het project. Andere belangrijke werkzaamheden zijn de administratieve afhandeling van het project zoals het boeken van uren medewerkers/materieel en het opstellen van termijnstaten. Ook onderhoud je contacten met opdrachtgevers.

Voor de exacte taken, gevraagde vaardigheden en functie-eisen mag je z.s.m. contact opnemen!

Geplaatst op: 03 maart 2019Bekijk vacature

Hoveniers en grasmaaiermachinisten

Hardenberg, Twenterand | Fulltime | Hovenier, groenonderhoud

Wark Uitzendbureau is voor diverse hoveniersbedrijven op zoek naar hoveniers en grasmaaiermachinisten. Het gaat om werk vanaf het voorjaar tot aan het einde van het jaar. Maar ook voor de winterperiode hebben wij voldoende passende werkzaamheden om de winter te overbruggen.

Ben jij een vakbekwaam en beschik je over een aanpakkersmentaliteit? Reageer dan snel!

Geplaatst op: 10 oktober 2018Bekijk vacature