Alle vacatures in: GWW

Meerdere stratenmakers

Overijssel, Twente | Fulltime | Grondwerkbedrijf

Wij zijn voor één van onze klanten per direct op zoek naar stratenmakers! Het gaat onder andere om het plaatsen van kolken, aanleggen van riolering maar ook het aanleggen van kunstwerken. Kortom erg mooi werk bij een mooi bedrijf! Dus loopt je huidige werk af of ben je gewoon op zoek naar een écht mooie werkplek met mooi werk en plezierige collega’s? Reageer dan snel!

Geplaatst op: 11 november 2018Bekijk vacature

Meerdere grondwerkers

Overijssel, Twente | Fulltime | Grondwerkbedrijf

We zijn voor één van onze klanten per direct op zoek naar grondwerkers! Het gaat onder andere om het plaatsen van kolken, aanleggen van riolering, maar ook om het aanleggen van kunstwerken. Kortom erg mooi werk bij een mooi bedrijf!

Dus loopt jouw huidige werk af of ben je gewoon op zoek naar een écht mooie werkplek met mooi werk en plezierige collega’s? Reageer dan snel!

 

Geplaatst op: 11 november 2018Bekijk vacature

Diverse werkzaamheden in GWW

Hardenberg | Fulltime | Grond- wegen- en waterbouwbedrijven

Wark Uitzendbureau is op zeer korte termijn en doorlopend voor diverse klanten op zoek naar aanpakkers met een VCA certificaat en/of aanhangerrijbewijs! Het gaat hierbij om bedrijven in de grond- weg- en waterbouw tot aan montagewerkzaamheden. Ben jij in het bezit van kennis in deze sectoren, of wil je dit graag leren? Reageer dan snel via de website of via onderstaand telefoonnummer!

Geplaatst op: 10 oktober 2018Bekijk vacature