Alle vacatures in: Loonwerk en grondverzet

Oproepkrachten

Hardenberg | in overleg | Divers

Flexibele warkers gezocht voor allerlei werkzaamheden op oproepbasis! Wij zijn opzoek naar aanpakkers die het leuk vinden om als oproepkracht diverse werkzaamheden uit te voeren. Houd jij van afwisselende werkzaamheden en wil jij niet direct vastzitten aan vaste dagen en tijden? Dan zijn wij opzoek naar jou! Aanvragen die wij binnen krijgen zijn zeer divers, denk hierbij aan: grondwerk, agrarisch werk, straatwerk of schoonmaak werkzaamheden.

Geplaatst op: 06 juni 2022Bekijk vacature

Trekker chauffeur

Hardenberg | Fulltime | Loonwerk/grondverzet

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een trekker chauffeur voor het afwerken van drainage geulen. Daarnaast assisteer je af en toe ook met het koppelen en aanbrengen van de buizen. Je werkt in een groepje van drie mensen en verzamelt ’s morgens op een vaste locatie, en gaat daarna samen naar de klus. Het betreft werk voor een kortere periode, tot en met ongeveer mei. Aanvankelijk van jou wensen kunnen we jou wellicht daarna elders plaatsen.

Geplaatst op: 03 maart 2022Bekijk vacature

Shovel-/kraanmachinist

Twenterand | Fulltime | Loonwerk/grondverzet

Voor een opdrachtgever in de gemeente Twenterand zijn wij opzoek naar een ervaren shovel/kraanmachinist. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren; Agrarisch loonwerk, grondverzet en groenvoorziening. Als shovel/kraanmachinist ben jij allround inzetbaar binnen alle sectoren en op verschillende kranen (mobiel/midi/rups). Daarnaast is het mogelijk om na verloop van tijd rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden.

Functie-eisen

– In het bezit van rijbewijs B(E)/T;
– Flexibele werkhouding;
– Enthousiast en gemotiveerd;
– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Geplaatst op: 05 mei 2021Bekijk vacature