Alle vacatures in: Loonwerk en grondverzet

Oproepkrachten

Hardenberg | in overleg | Divers

Flexibele warkers gezocht voor allerlei werkzaamheden op oproepbasis! Wij zijn opzoek naar aanpakkers die het leuk vinden om als oproepkracht diverse werkzaamheden uit te voeren. Houd jij van afwisselende werkzaamheden en wil jij niet direct vastzitten aan vaste dagen en tijden? Dan zijn wij opzoek naar jou! Aanvragen die wij binnen krijgen zijn zeer divers, denk hierbij aan: grondwerk, agrarisch werk, straatwerk of schoonmaak werkzaamheden.

Geplaatst op: 07 juli 2021Bekijk vacature

Shovel-/kraanmachinist

Twenterand | Fulltime | Loonwerk/grondverzet

Voor een opdrachtgever in de gemeente Twenterand zijn wij opzoek naar een ervaren shovel/kraanmachinist. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren; Agrarisch loonwerk, grondverzet en groenvoorziening. Als shovel/kraanmachinist ben jij allround inzetbaar binnen alle sectoren en op verschillende kranen (mobiel/midi/rups). Daarnaast is het mogelijk om na verloop van tijd rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden.

Functie-eisen

– In het bezit van rijbewijs B(E)/T;
– Flexibele werkhouding;
– Enthousiast en gemotiveerd;
– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Geplaatst op: 05 mei 2021Bekijk vacature

Kraanmachinist

Hardenberg | Fulltime | Grondverzet

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een kraanmachinisten voor op een mobiele kraan! Denk hierbij aan projecten voor onder andere gemeenten en overheidsinstanties. Werkzaamheden zijn divers, zowel in de aanleg van infrastructuur als in aanleg van gas- en waterleidingen. Je hebt ervaring met draai en kantelen en weet hoe je om moet gaan met KLIC-meldingen.

Functie-eisen:

– Kunnen werken met mobiele kraan;
– Controleren van de machine en eventueel klein onderhoud verrichten;
– Inmeten, graven en sleuven dichten;
– KLIC meldingen kunnen lezen;
– Goed kunnen samenwerken en communiceren;
– In bezit van een geldig VCA-certificaat;
– In het bezit van rijbewijs B.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan communiceren omdat jij veel samen werkt met collega’s, en deze aanwijzingen moet kunnen geven. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Geplaatst op: 03 maart 2021Bekijk vacature