Alle vacatures in: Loonwerk en grondverzet

Oproepkrachten

Hardenberg | in overleg | Divers

Flexibele warkers gezocht voor allerlei werkzaamheden op oproepbasis! Wij zijn opzoek naar aanpakkers die het leuk vinden om als oproepkracht diverse werkzaamheden uit te voeren. Houd jij van afwisselende werkzaamheden en wil jij niet direct vastzitten aan vaste dagen en tijden? Dan zijn wij opzoek naar jou! Aanvragen die wij binnen krijgen zijn zeer divers, denk hierbij aan: grondwerk, agrarisch werk, straatwerk of schoonmaak werkzaamheden.

Geplaatst op: 07 juli 2021Bekijk vacature

Trekker chauffeur

Overijssel | in overleg | Divers

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij komend seizoen opzoek naar trekker chauffeurs (bij voorkeur in het bezit van een geldige spuitlicentie). Opdrachtgevers zijn zeer divers, denk hierbij aan: loonwerkers, akkerbouwers en gemeenten.

Functie-eisen

– Ervaring als trekker chauffeur
– In bezit van rijbewijs B + T
– Zelfstandig kunnen werken
– Flexibel inzetbaar

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als trekker chauffeur en in het bezit van een spuitlicentie 1– uitvoeren. Of bereid deze binnenkort te behalen? Neem dan contact met ons voor meer informatie en mogelijkheden.

Geplaatst op: 06 juni 2021Bekijk vacature

Shovel-/kraanmachinist

Twenterand | Fulltime | Loonwerk/grondverzet

Voor een opdrachtgever in de gemeente Twenterand zijn wij opzoek naar een ervaren shovel/kraanmachinist. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren; Agrarisch loonwerk, grondverzet en groenvoorziening. Als shovel/kraanmachinist ben jij allround inzetbaar binnen alle sectoren en op verschillende kranen (mobiel/midi/rups). Daarnaast is het mogelijk om na verloop van tijd rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden.

Functie-eisen

– In het bezit van rijbewijs B(E)/T;
– Flexibele werkhouding;
– Enthousiast en gemotiveerd;
– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Geplaatst op: 05 mei 2021Bekijk vacature