Alle vacatures in: Recreatie

Horeca toppers

Hardenberg | parttime/fulltime | Recreatie

Voor meerdere campings rondom Hardenberg zijn wij opzoek naar horeca medewerkers. Jou werkzaamheden als horecamedewerker bestaan onder andere uit: serveren van maaltijden, drinken en ijsjes. Maar ook lichte keukenwerkzaamheden zoals meedraaien in de snackbar is ook mogelijk. Je komt te werken in een gezellig team, samen zorgen jullie ervoor dat de gasten genieten tijdens hun vakantie. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op!

Geplaatst op: 05 mei 2022Bekijk vacature

Schoonmaak(st)er omgeving Twenterand

Twenterand | in overleg | Recreatie

Voor een schoonmaakbedrijf in de regio Twenterand zijn wij opzoek naar schoonmaak(st)ers. Het gaat om schoonmaken van recreatiebungalows, dagen en tijden zijn in overleg. Je houdt van aanpakken en nauwkeurig werken, aan het einde van de dag resultaat zien van jou werkzaamheden geeft jou voldoening.

Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:

– Een aanpakker, jij ziet het werk liggen;
– Goed samen kunnen werken;
– Ervaring is niet nodig.

Ben jij de de schoonmaaktopper die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Geplaatst op: 03 maart 2022Bekijk vacature

Schoonmaak(st)er

Hardenberg | parttime/fulltime | Recreatie

Voor een opdrachtgever die actief is in de recreatiebranche zijn wij opzoek naar meerdere schoonmaak(st)ers. Het betreft een hele flexibele baan, uren zijn in overleg en er is veel mogelijk. Het gaat om het schoonmaken van onder andere: sanitaire gebouwen, horeca, voorzieningen en accommodaties. En vind jij het leuk om naast het schoonmaken andere werkzaamheden te verrichten in bijvoorbeeld de winkel of in de horeca, dan is dit ook mogelijk.

Ben jij:
– Flexibel inzetbaar;
– Tussen de 16 en 32 uur beschikbaar vanaf maart 2022;
– Een echte aanpakker?

Neem dan contact met ons op!

Geplaatst op: 03 maart 2022Bekijk vacature