Alle vacatures in: Techniek

Machinaal houtbewerker

Hardenberg | Fulltime | Houtbewerkingsbedrijf

Machinaal houtbewerker voor een mooi bedrijf in de regio van Hardenberg. Het gaat om de productie van diverse houtproducten zoals: deuren, hekken, tuinhuisjes, kozijnen en vergelijkbare producten. Je gaat aan de slag met onder andere een moderne CNC machine. Een mooi kleinschalig bedrijf waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar mooie producten gemaakt worden.

Ervaring is natuurlijk een pré. Echter ben je technisch onderlegd en sta je open om iets nieuws te leren? Dan is dat ook bespreekbaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek mag je direct contact met ons opnemen.

Geplaatst op: 03 maart 2019Bekijk vacature

Montage voer- en ventilatiesystemen

Drenthe, Gelderland, Overijssel | 40 | Montagebedrijf

Wark Uitzendbureau is op zoek naar montagemedewerkers voor voer- en ventilatiesystemen. Ben jij technisch, heb je verstand van elektra en ben je agrarisch georiënteerd? Dan is dit jouw vacature! Je monteert zowel zelfstandig als in teamverband voer- en ventilatiesystemen in diverse veestallen. Het is een hele mooie afwisselende baan bij een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Geplaatst op: 11 november 2018Bekijk vacature

Ervaren automonteur (Canada)

Barrhead (Canada) | Fulltime (in overleg) | Auto export

Wark Uitzendbureau is voor een klant opzoek naar een gemotiveerde en ervaren automonteur en/of autospuiter die een verblijf in Canada wil combineren met zijn werk. Dit kan voor een paar maanden of voor eventueel langere tijd. Dit in goed overleg. Je maakt de voertuigen mechanisch en/of uiterlijk klaar voor de export. Dus houd jij van het sleutelen aan onder andere V8 motoren en/of vind je het spuiten van deze bolides een uitdaging en staat Canada op jouw lijstje om eens te bezoeken? Dan is dit jouw kans!

Geplaatst op: 11 november 2018Bekijk vacature