Alle vacatures in: Techniek

Servicemonteur

Twenterand | Fulltime | Installatiebedrijf

Wark Uitzendbureau is voor een modern installatie bedrijf in de gemeente Twenterand opzoek naar een servicemonteur voor ventilatie systemen, luchtwassers etc. Ervaring is een pré maar niet vereist.

Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit. Zoals het monteren, onderhouden, repareren van ventilatiesystemen, luchtwassers e.d.

Kortom een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid! Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Of weet jij iemand voor wie dit een mooie functie is?

Reageer dan snel!

Geplaatst op: 06 juni 2020Bekijk vacature

Glaszetter

Twenterand | Fulltime | Glaszettersbedrijf

Wark Uitzendbureau is voor een glaszetbedrijf in de omgeving van Twente opzoek naar een glaszetter. Je werkt samen in een leuk team en voert alle voorkomende werkzaamheden uit rondom het werk als glaszetter. Bij goed preseteren is er mogelijkheid tot opleiding om door te groeien binnen het bedrijf.

Kortom, een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden! Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Reageer snel!

Geplaatst op: 06 juni 2020Bekijk vacature

Vakantiemedewerkers

Hardenberg | Fulltime en parttime | Verschillende

Wark Uitzendbureau is opzoek naar vakantiemedewerkers! Ben jij een echte aanpakker en wil jij graag werken in de vakantie? Reageer dan snel op onze vacature. We hebben werk in verschillende sectoren dus we proberen samen met jou een goeie combi te vinden die bij jou past.

Geplaatst op: 06 juni 2020Bekijk vacature