Alle vacatures in: Techniek

Montage voer- en ventilatiesystemen

Drenthe, Gelderland, Overijssel | 40 | Montagebedrijf

Wark Uitzendbureau is op zoek naar montagemedewerkers voor voer- en ventilatiesystemen. Ben jij technisch, heb je verstand van elektra en ben je agrarisch georiënteerd? Dan is dit jouw vacature! Je monteert zowel zelfstandig als in teamverband voer- en ventilatiesystemen in diverse veestallen. Het is een hele mooie afwisselende baan bij een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Geplaatst op: 11 november 2018Bekijk vacature

Ervaren automonteur (Canada)

Barrhead (Canada) | Fulltime (in overleg) | Auto export

Wark Uitzendbureau is voor een klant opzoek naar een gemotiveerde en ervaren automonteur en/of autospuiter die een verblijf in Canada wil combineren met zijn werk. Dit kan voor een paar maanden of voor eventueel langere tijd. Dit in goed overleg. Je maakt de voertuigen mechanisch en/of uiterlijk klaar voor de export. Dus houd jij van het sleutelen aan onder andere V8 motoren en/of vind je het spuiten van deze bolides een uitdaging en staat Canada op jouw lijstje om eens te bezoeken? Dan is dit jouw kans!

Geplaatst op: 11 november 2018Bekijk vacature

Installateur agrarische sector

Drenthe, Gelderland, Overijssel | Fulltime | Installatiebedrijf

Wark Uitzendbureau is op zoek naar een installateur voor de agrarische sector. Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de elektrotechniek. Het is een fulltime functie met af en toe een weekenddienst. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren en dat je affiniteit hebt met de agrarische sector.

Geplaatst op: 10 oktober 2018Bekijk vacature