Stiekem altijd wat anders willen zijn?

We kregen vroeger allemaal dezelfde vraag gesteld: wat wil je worden als je later groot bent? De een had er een direct en overtuigend antwoord op, de ander was nog aan het twijfelen. Piloot, astronaut, dokter: allerlei beroepen passeerden de revue, maar wat zijn we nou eigenlijk echt geworden?

Natuurlijk fluctueren de voorkeuren in beroepskeuze om de zoveel tijd; mede als gevolg van (technologische) ontwikkelingen en waar op dat moment behoefte aan is.

Maar wat wilde jij altijd worden? Ben je dat ook daadwerkelijk geworden of heb je een totaal andere route belopen? Ben je tevreden met het beroep dat jij nu uitoefent? Of zou jij, als inmiddels ervaren kracht, stiekem alsnog die droombaan willen bekleden….? Of ben jij als gevolg van een reorganisatie of faillissement op straat komen te staan en wil jij de rest van jouw werkzame periode jouw geluk beproeven in een compleet andere sector? Dat kan!

RTL4 en SHH Productions komen vanaf januari 2020 met het nieuwe televisieprogramma ‘Wat ik altijd wilde worden’. Elke zaterdagmiddag om 5 uur. Wij zijn sponsor van dit programma. Ervaren krachten (45+) gaan op gedroomd carrière-pad. Je maakt voor een dag mee hoe het is om te doen wat je wellicht altijd wilde worden of waarvoor jij simpelweg ineens belangstelling hebt gekregen. We gaan kijken of het voor jou een optie is om als ervaren kracht in te stromen in een andere wereld; wellicht in die van ons!

Hit or miss

Of het een match is, moet uiteraard blijken. Wie weet zorgt jouw deelname aan het programma er daadwerkelijk voor dat je een carrièreswitch gaat maken, een opleiding kunt gaan volgen en een nieuwe collega van ons wordt. Garanties kunnen we niet geven maar we staan open voor ervaren krachten!

Jochem van Gelder

De presentatie wordt gedaan door de sympathieke Jochem van Gelder, bekend van ‘Willem Wever’, ‘Praatjesmakers’. ‘Bonje met de buren’ en ‘Later als ik Groot ben…’. Jochem neemt jou als kandidaat mee op pad. Hij wil weten wat jij tot dusver hebt gedaan en waarom het roer voor jou om moet. Hij volgt jouw verrichtingen en helpt jou, op geheel eigen wijze, waar kan. Dit gaat ongetwijfeld humoristische televisie opleveren.

 

Leuk hoor, maar ik wil me nu aanmelden

Ben je inmiddels geënthousiasmeerd en sta je te popelen om je te kunnen aanmelden, dan kan dit uiteraard. Dit doe je door op de volgende link te klikken: https://www.watikaltijdwilde.nl/aanmelden
Vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen (via het formulier) en de redactie van het programma zo veel mogelijk informatie over jou en jouw motivatie te geven. Geschikte kandidaten ontvangen een uitnodiging voor een screening.

Tot ziens bij Wat ik Altijd Wilde Worden.