Voor werkgevers

Heeft u een vacature die u (tijdelijk) wilt invullen vanwege ziekte, vakantie of extra (seizoens)werk? Onze medewerkers komen voornamelijk uit de regio en zijn inzetbaar binnen de agrarische sector, de groenvoorziening of de grond-, weg- en waterbouw.

Kwaliteit uit de regio

Wark Uitzendbureau kent zijn medewerkers en hun afzonderlijke kwaliteiten: ze zijn ervaren in hun branche, gericht opgeleid, betrouwbaar en weten wat er van hen verwacht wordt. Welke werknemer voor u geschikt is, hangt onder meer af van het gewenste profiel van de werknemer, type bedrijf en het soort werkzaamheden. Wanneer we niet meteen een geschikte kandidaat hebben, dan kunnen we terugvallen op ons uitgebreide netwerk. We zoeken door totdat we een werknemer vinden die bij uw bedrijf past: een perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer!

Uitzendbasis of detachering

Bij Wark Uitzendbureau kunt u personeel inschakelen op uitzendbasis of op basis van detachering. Heeft u extra mensen nodig om seizoenspieken op te vangen of om tijdelijke werkzaamheden te verrichten dan adviseren we u uitzendkrachten in te schakelen. Onze uitzendkrachten ontvangen een vast uurloon en worden betaald volgens de CAO voor uitzendkrachten.

Detachering volgens CAO

Heeft u iemand nodig voor een of meerdere dagen per week dan adviseren we een detacheringsovereenkomst af te sluiten. Wark Uitzendbureau zorgt dan voor de werving & selectie, administratie en salarisuitbetaling. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, ontvangen de gedetacheerde medewerkers een vast salaris volgens de bedrijfseigen CAO of volgens de CAO voor uitzendkrachten.