Loonwerker vacature Overijssel

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacature voor loonwerker in Overijssel

Ben je als loonwerker op zoek naar een vacature in Overijssel? Kun jij als geen ander een tractor besturen? Haal jij je neus niet op voor werken met bemestingsapparatuur? Gooi jij hoge ogen met je werk op mobiele kranen? Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, is op zoek naar de allround medewerker voor de agrarische sector en daarbuiten.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Wij hebben de vacature voor jou als loonwerker in Overijssel

Het werk van een loonwerker is divers, en dus kan de vacature die jij zoekt in Overijssel dat ook zijn. Als loonwerker ben je constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe opdrachtgevers. Dankzij ons persoonlijke contact met de opdrachtgevers in Overijssel hebben wij regelmatig een geschikte vacature als loonwerker, zowel binnen als buiten de agrarische sector. Weet jij alles van aanpakken met grote machines, zoals tractoren, maaidorsers of mobiele kranen? Onze opdrachtgevers staan te springen om jou en jouw expertise.

Grond wegen waterbouw

Kies ons uitzendbureau voor jouw nieuwe baan

Wij hebben de vacature voor jou in Overijssel. Bekijk onze vacatures of maak een afspraak door te bellen naar 0523-723179. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@warkuitzendbureau.nl. Zoek je een vacature voor loonwerk buiten Overijssel? Informeer naar onze jobs in provincie Drenthe.

Contact