Loonwerker vacature Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacature voor loonwerker in Drenthe

Ben je als loonwerker op zoek naar een vacature in Drenthe? Ben jij een meester op de tractor? Ben jij groots in het bedienen van grote machines? Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, heeft vacatures voor allround medewerkers in de agrarische sector en daarbuiten. Hier vind je dé vacature voor jou!

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Wij hebben de vacature voor jou als loonwerker in Drenthe

Als loonwerker heb je een diverse baan, dus kan de vacature die jij zoekt in Drenthe dat ook zijn. Als uitzendbureau voor Drenthe weten wij dat loonwerkers constant zoeken naar nieuwe uitdagingen en de opdrachtgevers die hen dit kunnen bieden. Wij hebben als uitzendbureau in de agrarische sector regelmatig een nieuwe vacature voor jou als loonwerker, dankzij goed en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Ben jij expert in het bedienen van grote machines, zoals maaidorsers, mobiele kranen en tractoren? Onze opdrachtgevers ontvangen je met open armen, zowel binnen als buiten de agrarische sector. Zoek je een vacature voor loonwerk buiten Drenthe? Ook dan hebben wij de baan voor jou. Informeer naar onze jobs in provincie Overijssel.

Stratenmakers

Kies ons uitzendbureau voor jouw nieuwe baan

Wij hebben de vacature voor jou als loonwerker in Drenthe. Neem een kijkje bij onze vacatures of maak een afspraak. Hiervoor bel je naar 0523-723179 of stuur je een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl. Wij vertellen je graag meer over onszelf en hoe we jou aan je droombaan helpen.

Contact