Loonwerker vacature Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Ben je als loonwerker op zoek naar een vacature in Drenthe? Ben jij een meester op de tractor? Ben jij groots in het bedienen van grote machines? Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, heeft vacatures voor allround medewerkers in de agrarische sector en daarbuiten.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Wij hebben de vacature voor jou als loonwerker in Drenthe

Als loonwerker heb je een diverse baan, dus kan de vacature die jij zoekt in Drenthe dat ook zijn. Als uitzendbureau voor Drenthe weten wij dat loonwerkers constant zoeken naar nieuwe uitdagingen en de opdrachtgevers die hen dit kunnen bieden. Wij hebben regelmatig een nieuwe vacature voor jou als loonwerker, dankzij goed en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Ben jij expert in het bedienen van grote machines, zoals maaidorsers, mobiele kranen en tractoren? Onze opdrachtgevers ontvangen je met open armen, zowel binnen als buiten de agrarische sector.

Stratenmakers

Kies ons uitzendbureau voor jouw nieuwe baan

Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, heeft de vacature voor jou als loonwerker in Drenthe. Neem een kijkje bij onze vacatures of maak een afspraak. Hiervoor bel je naar 0523-723179 of stuur je een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl. Zoek je een vacature voor loonwerk buiten Drenthe? Ook dan hebben wij de baan voor jou. Informeer naar onze jobs in provincie Overijssel.

Contact