Trekker Akkerbouw

Laat jouw agrarische carrière groeien

Ben jij gepassioneerd over de agrarische sector en wil je aan het werk als bedrijfsverzorger, melker of dierverzorger? Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kunt met agrarisch werk. Regelmatig hebben we (nieuwe) vacatures in de dierhouderij (rundvee, geiten, varkens, pluimvee) en loonwerk.

Ontdek jouw agrarische toekomst.

Heb je passie voor het verzorgen van dieren zoals rundvee, varkens, geiten of pluimvee. Of droom je van tractormotoren en ben je bedreven in het bedienen van grote machines?

Wij begrijpen de unieke aantrekkingskracht en uitdagingen van de agrarische wereld. Of je nu een doorgewinterde Warker bent of net je eerste stappen in deze branche wilt zetten, wij hebben een breed scala aan parttime en fulltime vacatures die passen bij jouw ervaring en ambities.

Ontdek jouw agrarische toekomst<span>.</span>

Ervaring, diploma’s en leer-werktrajecten

Voor sommige werkzaamheden heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig. Beschik je niet over de benodigde diploma's of heb je geen werkervaring, maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen.

Als het volgen van een opleiding niet bij jou past, is dat geen probleem. Wij zijn jouw partner in het zoeken naar een leer-werktraject. Daar krijg je de gelegenheid om in je eigen tempo vakkennis en praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf, waarmee je straks aan de slag kunt bij onze opdrachtgevers in de agrarische sector.

Werk in andere sectoren

Bij ons ben je niet beperkt tot vacatures in de agrarische sector van Overijssel. Bij ons vind je ook vacatures voor:

Bel, mail of app ons!

Ben je geïnteresseerd in een vacature, heb je vragen of wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0523 - 723 179 of mail naar info@warkuitzendbureau.nl, of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Contact opnemen met Wark Uitzendbureau

PDF / Word

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.