Magazijn Medewerker Sac

Neem je loopbaan onder de loep!

De dienstverlenende sector is heel breed, je kunt bijvoorbeeld aan de slag als vrachtwagenchauffeur, magazijnmedewerker of administratief medewerker. Ook in deze sector hebben wij regelmatig (nieuwe) vacatures.

Jouw toekomst begint hier!

Van chauffeur tot administratief medewerker en van onderhoudsmedewerker tot teamleider, er is veel mogelijk in de dienstverlenende sector. Regelmatig hebben we diverse vacatures beschikbaar. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw carrière? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Jouw toekomst begint hier<span>!</span>

Ervaring, diploma’s en leer-werktrajecten

Voor sommige werkzaamheden heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig. Beschik je niet over de benodigde diploma's of heb je geen werkervaring, maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen.

Als het volgen van een opleiding niet bij jou past, is dat geen probleem. Wij zijn jouw partner in het zoeken naar een leer-werktraject. Daar krijg je de gelegenheid om in je eigen tempo vakkennis en praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf, waarmee je straks aan de slag kunt bij onze opdrachtgevers in de dienstverlenende sector.

Werk in andere sectoren

Bij ons ben je niet beperkt tot vacatures in de dienstverlening. Bij ons vind je ook vacatures voor:

Bel, mail of app ons!

Ben je geïnteresseerd in een vacature, heb je vragen of wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0523 - 723 179 of mail naar info@warkuitzendbureau.nl, of stuur ons een bericht via WhatsApp.

 

Contact opnemen met Wark Uitzendbureau

PDF / Word

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.