Maaien

Groene kansen bloeien op

Houd jij van keurig bijgehouden plantsoenen en nette straten en sloten? Geniet jij van de geur van pas gemaaid gras en natte aarde? Als je wilt werken in de openlucht en het groen als hovenier, voorman of medewerker groenvoorziening, dan zijn wij het uitzendbureau voor jou.

Jouw mogelijkheden in het groen.

Trekt de groene sector jou erg aan door het werk in de openlucht?

We hebben regelmatig vacatures bij lokale hoveniers en bij groenbedrijven, die opdrachten uitvoeren voor lokale overheden. Onze vacatures in de groene sector variëren van schoffel- en snoeiwerkzaamheden tot het maaien van bermen en sloten.

Jouw mogelijkheden in het groen<span>.</span>

Ervaring, diploma's en leer-werktrajecten

Voor sommige werkzaamheden heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig. Beschik je niet over de benodigde diploma's of heb je geen werkervaring, maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen.

Als het volgen van een opleiding niet bij jou past, is dat geen probleem. Wij zijn jouw partner in het zoeken naar een leer-werktraject. Daar krijg je de gelegenheid om in je eigen tempo vakkennis en praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf, waarmee je straks aan de slag kunt bij onze opdrachtgevers in de groene sector.

Een uitzendbureau voor meer dan alleen groen

Wij hebben meer banen dan alleen in de groenvoorziening. Ben jij breed inzetbaar? Dan kun je bij ons ook terecht voor banen in:

Interesse? Bel, mail of app ons!

Ben je geïnteresseerd in een vacature, heb je vragen of wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via 0523 - 723 179 of mail naar info@warkuitzendbureau.nl, of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Contact opnemen met Wark Uitzendbureau

PDF / Word

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.