Horeca

Jouw toekomst in gastvrijheid

Is het jouw passie om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken? Het maakt jou niet uit of zij alleen komen voor een kopje koffie of dat zij langere tijd verblijven op de camping. Jij zorgt ervoor dat alles er spik en span uitziet! We hebben regelmatig nieuwe vacatures voor schoonmaakmedewerk(st)ers en horecamedewerk(st)ers.

Service is jouw ding!

Lijkt het jou leuk om op een camping te helpen zoals het schoonmaken van het toiletgebouw of werken in de snackbar? Misschien ben je juist op zoek naar leuk schoonmaakwerk in de ochtend of alleen in de avond? We krijgen regelmatig verschillende (parttime) vacatures waarvoor jij wellicht de geschikte kandidaat bent.

Service is jouw ding<span>!</span>

Ervaring, diploma’s en leer-werktrajecten

Voor sommige werkzaamheden heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig. Beschik je niet over de benodigde diploma's of heb je geen werkervaring, maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen.

Als het volgen van een opleiding niet bij jou past, is dat geen probleem. Wij zijn jouw partner in het zoeken naar een leer-werktraject. Daar krijg je de gelegenheid om in je eigen tempo vakkennis en praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf, waarmee je straks aan de slag kunt bij onze opdrachtgevers in de agrarische sector.

Werk in andere sectoren

Bij ons ben je niet beperkt tot vacatures in de agrarische sector van Overijssel. Bij ons vind je ook vacatures voor:

Bel, mail of app ons!

Ben je geïnteresseerd in een vacature, heb je vragen of wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0523 - 723 179 of mail naar info@warkuitzendbureau.nl, of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Contact opnemen met Wark Uitzendbureau

PDF / Word

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.