Uitzendbureau Overijssel

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Wij zijn hét uitzendbureau voor jouw nieuwe baan in het groen, de agrarische sector en de grond-, wegen-, en waterbouw. Bent u een bedrijf en heeft u werk voor Wark? Ook dan staan wij voor u klaar met onze diensten.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Het uitzendbureau in Overijssel met een persoonlijke aanpak

Wark Uitzendbureau kent zijn opdrachtgevers en weet dankzij een persoonlijke benadering veel regionale bedrijven uit Overijssel aan zich te binden. Daarom hebben wij een groot aanbod aan vacatures voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Wij richten ons op de volgende sectoren:

Heb jij ervaring en kennis van je branche? Ben jij gericht opgeleid, betrouwbaar en weet je wat er van je verwacht wordt? Dan hebben wij de vacatures voor jou, ook als je nog geen werkervaring of de juiste diploma’s hebt. We staan voor je klaar bij de zoektocht naar een passende baan. Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar werknemers bij Wark Uitzendbureau? Ons uitzendbureau in Hardenberg, Overijssel, zoekt de geschikte medewerker voor je.
Stratenmakers

Neem contact op voor jouw nieuwe job

Wij zijn het uitzendbureau voor jou in Overijssel. Bekijk onze vacatures of schrijf je in. Ons werkgebied ligt primair in een straal van 40 kilometer rondom Hardenberg, maar we zoeken ook regelmatig mensen voor opdrachtgevers in Zuidoost-Drenthe en Twente. Heb je vragen? Bel naar 0523-723179 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl.

Contact