Uitzendbureau Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Het uitzendbureau voor Drenthe

Voor jouw nieuwe baan in de groenvoorziening, de agrarische sector en de grond-, water-, en wegenbouw zijn wij hét uitzendbureau in regio Drenthe. Samen vinden de ideale vacatures. Ook wanneer je eigenaar bent van een bedrijf en zoekt naar nieuwe medewerkers, zijn wij jouw partner.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Je kiest ons uitzendbureau in Drenthe voor onze persoonlijke aanpak

Wark Uitzendbureau te Hardenberg kent zijn opdrachtgevers. Dankzij onze persoonlijke benadering weten wij veel regionale bedrijven uit Overijssel aan ons te binden, maar we hebben onze diensten uitgebreid naar Drenthe. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures voor mensen die op zoek zijn naar een baan in de volgende sectoren:

Ben jij een ervaren kracht met kennis van je branche? Ben je misschien zelfs breed inzetbaar als loonwerker? Wij hebben de vacature voor jou. Misschien heb je nog niet de juiste diploma’s of certificaten, maar ben je wel ontzettend gemotiveerd. Ook dan staan wij voor jou klaar in Drenthe: wij helpen je met het zoeken naar de juiste scholing of leerbedrijf.

Grond wegen waterbouw

Vind je nieuwe baan

Ons uitzendbureau voor de agrarische sector staat voor je klaar om je te helpen aan een baan in Drenthe. Bekijk onze vacatures of schrijf je in. Voor al je vragen kun je bij ons terecht via ons telefoonnummer 0523-723179 en e-mailadres info@warkuitzendbureau.nl. Mocht je niet uit Drenthe komen; ook in Overijssel helpen we jou vanuit Hardenberg aan een nieuwe baan.

Contact