Het uitzendbureau voor Overijssel

Wij zijn hét uitzendbureau voor jouw nieuwe baan in het groen, de agrarische sector en de grond-, wegen-, en waterbouw in de omgeving van Overijsel. Wij denken graag met je mee om tot de beste oplossing te komen. Bent u een bedrijf en heeft u werk voor Wark? Ook dan staan wij voor je klaar met onze diensten.

Schoonmaak Emmer Arm Mdw

Kent de opdrachtgevers

Scholing en leerwerktrajecten

Werk dichtbij huis

Het uitzendbureau in Overijssel met een persoonlijke aanpak

Ons uitzendbureau kent zijn opdrachtgevers en weet dankzij een persoonlijke benadering veel regionale bedrijven uit Overijssel aan zich te binden. Daarom hebben wij een groot aanbod aan vacatures voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Wij richten ons op de volgende sectoren:

Heb jij ervaring en kennis van je branche? Ben jij gericht opgeleid, betrouwbaar en weet je wat er van je verwacht wordt? Dan hebben wij de vacatures voor jou, ook als je nog geen werkervaring of de juiste diploma’s hebt. We staan voor je klaar bij de zoektocht naar een passende baan. Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar werknemers? Ons uitzendbureau zoekt de geschikte medewerker voor je.

Neem contact op voor jouw nieuwe job

Wij zijn het uitzendbureau voor jou in Overijssel. Bekijk onze vacatures of schrijf je in. Ons werkgebied ligt primair in een straal van 40 kilometer rondom Hardenberg, maar we zoeken ook regelmatig mensen voor opdrachtgevers in Zuidoost-Drenthe en Twente. Heb je vragen? Bel naar 0523-723179 voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl.

Contact opnemen met Wark Uitzendbureau

PDF / Word

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.