Parttime vacatures Overijssel

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Wij hebben parttime vacatures in Overijssel

Voor parttime vacatures in Overijssel zijn wij jouw uitzendbureau. Wij maken de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever. Wij hebben vacatures binnen de agrarische sector, de groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. Samen vinden de geschikte vacature voor jou.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Ontdek onze parttime vacatures in Overijssel

Wark Uitzendbureau is een gespecialiseerd uitzendbureau uit Hardenberg, Overijssel. Ons werkgebied ligt vooral in, maar is niet beperkt tot, een straal van 40 kilometer van onze vestigingslocatie. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat je een parttime baan vindt die geheel bij jou past. Wij richten ons op de volgende drie sectoren:

Onze opdrachtgevers zoeken enthousiaste en gemotiveerde mensen. Laat ons weten hoeveel uren je parttime wilt werken in Overijssel en wij zorgen ervoor dat jij de juist vacatures te zien krijgt. Wij bemiddelen zowel bij banen bij vaste werkgevers als voor tijdelijk werk.

Stratenmakers

Neem contact op voor jouw nieuwe job

Ons uitzendbureau in Hardenberg, Overijssel, heeft de parttime vacatures waar jij naar op zoek bent. Bekijk onze vacatures. Zit er niets voor je tussen? Schrijf je in of stel je vragen door te bellen naar 0523-723179. Je bereikt ons ook via dit e-mailadres: info@warkuitzendbureau.nl. Voor wie niet uit Overijssel komt, heeft ons uitzendbureau ook vacatures in Drenthe.

Contact