Vacatures agrarische sector Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacatures in de agrarische sector van Drenthe

Wark Uitzendbureau uit Hardenberg heeft de vacatures voor jouw nieuwe baan in de agrarische sector van Drenthe. Steek jij graag de handen uit de mouwen en deins je niet terug voor een uitdaging? Klinkt het geronk van tractormotoren en het geloei van koeien jou als muziek in de oren? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Ons brede aanbod aan vacatures in de agrarische sector van Drenthe

Of je nu aan de slag wilt als bedrijfsverzorger, melker of dierenverzorger binnen de agrarische sector, ons uitzendbureau heeft de vacature voor jouw nieuwe baan in Drenthe. Wanneer je met ons overlegt hoeveel uren je beschikbaar bent, zoeken wij de passende parttime of fulltime job voor jou. Ben je enthousiast om te werken in de agrarische sector, maar niet in het bezit van de juiste diploma’s of certificaten? Ons uitzendbureau helpt je graag met het zoeken van de juiste cursus, opleiding of een leerwerktraject bij erkende leerbedrijven. Wacht niet langer en meldt je aan bij ons uitzendbureau voor jouw nieuwe job in de agrarische sector van Drenthe.

Grond wegen waterbouw

Vind bij ons je nieuwe job

Voor vacatures in de agrarische sector zijn wij hét uitzendbureau in Drenthe. Bekijk onze vacatures voor banen in de agrarische sector van Drenthe. Kom je uit Twente of elders in Overijssel? Ook dan zijn we je graag van dienst. Neem contact met ons op en bel ons op 0523-723179 voor een afspraak. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen aan je nieuwe baan.

Contact