Vacatures bouw Overijssel

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacatures voor de bouw in Overijssel

Wij hebben vacatures in de bouw voor jou in Overijssel. Werk jij graag met je handen? Vind jij het tof om dingen te maken? Wij hebben vacatures voor stoere mensen die in de bouw willen werken in Overijssel. Samen vinden we geschikte vacatures die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Vacatures voor iedereen die in de bouw wil werken in Overijssel

Ben je als ervaren kracht op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Werk je liever parttime? Of ben je op dit moment nog niet in het bezit van de juiste diploma’s of certificaten, maar ben je wel heel gemotiveerd? Voor alle enthousiaste mensen die graag hun handen uit de mouwen steken hebben wij vacatures in de bouw in Overijssel. Wij zijn als uitzendbureau ook actief in de agrarische sector. Neem contact op met ons bureau in Hardenberg en vind snel een nieuwe baan.

Stratenmakers

Schrijf je in voor jouw nieuwe job

Voor jouw nieuwe baan in de bouw in regio Overijssel bekijk je onze vacatures. Ook voor Drenthe zijn wij hét uitzendbureau. Mocht er op dit moment niets voor je bij zitten, ga dan het gesprek met ons aan! Je maakt een afspraak door te bellen naar 0523-723179 of een e-mail te sturen naar info@warkuitzendbureau.nl. Ben je breed inzetbaar, bijvoorbeeld ook in de agrarische sector, de groenvoorziening of grondverzet? Laat het ons weten.

Contact