Vacatures melkveehouderij Overijssel

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacatures in de melkveehouderij van Overijssel

Voor vacatures in de melkveehouderij en veehouderij in Overijssel zijn wij het uitzendbureau voor jou. Werk jij graag met dieren? Word jij vrolijk van het geloei van koeien? Word jij blij van het aanzicht van varkens die rollen door de modder? Wanneer jij ervan droomt om de lente mee te maken als medewerker van een melkveebedrijf, zodat je als eerste de koeien weer door de wij kan zien dansen, hebben wij de banen voor jou. Twijfel dan niet langer en bekijk onze vacatures voor jouw nieuwe baan in Overijssel als medewerker van een melkveehouderij of een veehouderij.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Jouw uitzendbureau voor vacatures in de melkveehouderij van Overijssel

Wark Uitzendbureau is een gespecialiseerd uitzendbureau. Wij hebben de baan voor jou in de groenvoorziening. Werk je liever in de grond-, wegen-, en waterbouw? Net als voor de agrarische sector hebben wij daar vacatures voor. Met onze vacatures kun je fulltime of parttime aan de slag als medewerker bij een melkveebedrijf of veehouderij in Overijssel. Wij zorgen ervoor dat jij tussen de kippen staat, biggetjes hoort knorren of paarden ziet galopperen wanneer je aan het werk bent. Onze opdrachtgevers zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers om de vacatures van hun veehouderij of melkveehouderij in Overijssel in te vullen, zowel parttime als fulltime. Wanneer je werkt met dieren is het belangrijk dat je de juiste diploma’s en kwalificaties hebt. Heb je deze niet? Ons uitzendbureau helpt jou met het vinden van de juiste cursus of opleiding, zodat jij de vacatures voor medewerker van een melkveebedrijf of veehouderij kan invullen in Overijssel.

Melk koeien

Kom werken met dieren

Wij hebben vacatures voor jouw nieuwe baan in de veehouderij of melkveehouderij. Bekijk onze vacaturepagina voor het huidige aanbod. Zit er op dit moment geen baan voor jou tussen? Geen probleem! Schrijf je in of stel je vragen door te bellen naar 0523-723179. Wij zijn ook bereikbaar via het e-mailadres info@warkuitzendbureau.nl. Kom je niet uit Overijssel of de Twenterand, maar ben je toch op zoek naar vacatures in de veehouderij? Bekijk onze vacatures in Drenthe voor jouw baan als medewerker van een melkveebedrijf aldaar.

Contact