Vacatures veehouderij Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacatures in de veehouderij van Drenthe

Wij zijn hét uitzendbureau voor vacatures in de veehouderij en melkveehouderij van Drenthe. Werk jij graag met dieren? Voel jij je helemaal op je gemak tussen kakelende kippen? Loeien onze koeien van blijdschap als ze jou zien? Klinkt het geknor van varkens jou als muziek in de oren? Twijfel dan niet langer en vind jouw nieuwe baan tussen onze vacatures in de melkveehouderij en veehouderij van Drenthe.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Jouw uitzendbureau voor vacatures in de veehouderij van Drenthe

Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, is een gespecialiseerd uitzendbureau met vacatures voor werk in de melkveehouderij en veehouderij van Drenthe. Wij zorgen als uitzendbureau in de agrarische sector ervoor dat jij tussen de dieren aan de slag kunt in het boerenbedrijf. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met een hart voor dieren, zowel parttime als fulltime. Het is belangrijk dat je de juiste diploma’s en kwalificaties hebt wanneer je werkt met dieren, en ervaring is een pré. Heb je deze niet? Dan helpen wij jou bij het vinden van de juiste cursus of opleiding zodat jij de vacatures voor medewerker van een melkveehouderij of veehouderij in Drenthe kan invullen. Kom je niet uit Drenthe, maar uit:

Ook dan ben je bij ons in goede handen.

Melk koeien

Vind jouw nieuwe baan

Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, heeft de nieuwe baan in de veehouderij voor jou. Bekijk onze vacaturepagina voor jouw nieuwe job. Zit er op dit moment niets voor jou tussen? Schrijf je in of stel je vragen via 0523-723179. Wij zijn ook bereikbaar via het e-mailadres info@warkuitzendbureau.nl.

Contact