Vacatures groene sector Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacatures in de groene sector van Drenthe

Wark Uitzendbureau in Hardenberg heeft regelmatig vacatures in de groene sector van Drenthe. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij dol op werken in de openlucht? Voor wie in het groen wil werken als hovenier, voorman of medewerker groenvoorziening, zijn wij hét uitzendbureau.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Gevarieerde vacatures in de groene sector van Drenthe

Lokale hoveniers, groenbedrijven en lokale overheden weten ons te vinden voor hun vacatures in de groene sector van Drenthe. Wij hebben als uitzendbureau in de agrarische sector een breed aanbod aan vacatures, van schoffel- en snoeiwerkzaamheden tot het maaien van bermen of het vrijmaken van sloten. Ben je breed inzetbaar? Kijk dan ook naar onze banen buiten het groen in Drenthe, zoals in:

Zijn jouw handen groen en ben je op zoek naar een uitzendbureau in Drenthe, maar heb je nog niet de geschikte opleiding of de juiste werkervaring? Samen zoeken we naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen om te werken in de groene sector van Drenthe. Informeer ook naar onze leer-werktrajecten bij erkende leerbedrijven.

Groene sector werk

Meld je aan voor een nieuwe baan

Wij helpen je deskundig en snel aan baan in de groenvoorziening. Bekijk onze vacatures in de groene sector van Drenthe. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of om vragen te stellen. We zij bereikbaar op 0523-723179. Als jouw handen groen zijn, dan zijn wij hét uitzendbureau voor jou in Drenthe.

Contact