Vacatures groene sector Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Wark Uitzendbureau in Hardenberg heeft regelmatig vacatures in de groene sector van Drenthe. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij dol op werken in de openlucht? Voor wie in het groen wil werken als hovenier, voorman of medewerker groenvoorziening, zijn wij hét uitzendbureau.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Gevarieerde vacatures in de groene sector van Drenthe

Lokale hoveniers, groenbedrijven en lokale overheden weten ons te vinden voor hun vacatures in de groene sector van Drenthe. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures, van schoffel- en snoeiwerkzaamheden tot het maaien van bermen of het vrijmaken van sloten. Zijn jouw handen groen en ben je op zoek naar een uitzendbureau in Drenthe, maar heb je nog niet de geschikte opleiding of de juiste werkervaring? Wark Uitzendbureau zoekt met jou naar de mogelijkheden om een cursus of opleiding te volgen om te werken in de groene sector van Drenthe. Informeer ook naar onze leer-werktrajecten bij erkende leerbedrijven.

Groene sector werk

Meld je aan voor een nieuwe baan

Wark Uitzendbureau, te Hardenberg, helpt je aan baan in de groenvoorziening. Bekijk onze vacatures in de groene sector van Drenthe. Ben je breed inzetbaar? Kijk dan ook naar onze banen buiten het groen in Drenthe, zoals in de agrarische sector, in het grondverzet of als loonwerker. Maak een afspraak met ons, of stel je vragen door ons te bellen op 0523-723179 of te e-mailen naar info@warkuitzendbureau.nl. Als jouw handen groen zijn, dan zijn wij hét uitzendbureau voor jou in Drenthe.

Contact