Grondverzet vacatures Drenthe

Kent de opdrachtgevers
Scholing en leerwerktrajecten
Werk dichtbij huis

Vacatures voor grondverzet in Drenthe

Zoek je naar grondverzet vacatures in Drenthe? Wark Uitzendbureau uit Hardenberg heeft banen voor enthousiaste en gemotiveerde werknemers die graag de handen uit de mouwen steken. Of het nu graven of ontgraven betreft: voor alle grondverzet vacatures in Drenthe zit je bij ons goed.

Bent u opzoek naar werk?

Neem contact met ons op

Wij hebben de grondverzet vacatures in Drenthe voor jou

Wanneer we als uitzendbureau in de agrarische sector praten over grondverzet, dan hebben we het over alle werkzaamheden waarbij zand of aarde wordt aangevoerd of afgevoerd. Denk hierbij aan de voorbereidende taken voor de bouw van gebouwen of de aanleg van tuinen, maar het kan ook gaan om het graven of leggen van riolering. Ben jij breder inzetbaar? Wij helpen je ook aan banen in:

Wij hebben vacatures voor jouw nieuwe baan in het grondverzet van Drenthe, of je nu op zoek bent naar fulltime of parttime werk. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers. Ervaring en de juiste kwalificaties zijn een pré, maar wanneer je deze niet hebt denken we graag met je mee om een geschikte opleiding of een leerbedrijf te vinden.

 

Stratenmakers

Vind jouw nieuwe baan

Schijf je vandaag nog in om op de hoogte te blijven van al onze vacatures in het grondverzet in Drenthe. Bel naar 0523-723179 voor het maken een afspraak of stuur een e-mail naar info@warkuitzendbureau.nl. Kom je niet uit provincie Drenthe? Bekijk dan ons vacatureaanbod in provincie Overijssel.

Contact